DNKSTFsessions

De DNKSTFsession is een jaarlijkse creatieve middag waarbij we thema’s rondom complexe ruimtelijke vraagstukken bespreken en hierover samen onze kennis delen.

Deze middag is voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp en hierover meer wilt weten of graag zijn/haar inzichten wilt delen.

DNKSTFsession 2020

Er wordt veel gespeculeerd en geschreven over de winkelstraten en gebieden. Hoe komen die er straks uit te zien? Het consumentengedrag is vooral de laatste maanden veranderd, wat voor invloed zal dit hebben op het straatbeeld? Welke rol krijgt de consument hierin? Allemaal vragen waar wij ons graag mee bezig houden. Daarom organiseren wij op 22 oktober de DNKSTFsession “De toekomst van de winkelstraat”. Benieuwd? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

Samen met alle deelnemers gaan wij ons buigen over de kansen en creatieve oplossingen voor winkelstraten en gebieden. Gastsprekers zullen dieper op het onderwerp ingaan en onze bekende creatieve sessie zal vele inzichten bieden. 

Ben jij verantwoordelijk voor een winkelstraat of gebied en zie je deze graag behandeld worden in een case studie tijdens de creatieve sessie? Mail naar renato@dnkstf.eu en vertel ons waar jouw uitdagingen liggen. Wie weet gaan we tijdens de DNKSTFsession 2020 werken aan jouw opgave! 

Afgelopen editie:

Op donderdag 3 oktober 2019 was de eerste DNKSTFsession – ‘Kijk anders naar gebiedsontwikkeling’.

Tijdens een creatieve middag hebben we samen met experts kennis en inzichten gedeeld over complexe ruimtelijke vraagstukken. Gastspreker Dominic Schrijer (voormalig burgemeester van Zwijndrecht en raadslid van Rotterdam) nam ons mee in zijn ontworpen Groeimodel van vitale coalities, waarbij hij het belang van burgers, overheid, bedrijven en maatschappelijke partners in gebiedsontwikkeling toelichtte.

Casper Witteman, partner van DNKSTF, heeft zijn ervaring in conceptontwikkeling en -implementatie toegelicht aan de hand van het voorbeeld MOOOF in de Binckhorst.

Na een pizza-break sprak gastspreker Mauricio Rocha Carvalho over de stad Manaus (Brazilië) en zijn problematieken. Op een creatieve manier zijn wij samen met 30 experts aan de slag gegaan met de casus Stadion van Manaus en samen hebben we verrassende resultaten ontwikkeld voor het leegstaande gebouw!

Lees hier ons concept voor Manaus