Fort Dirksz Admiraal, Den Helder – Centrum voor Strategie en Praktijk

Film pilots SEP Den Helder

Fort Dirksz Admiraal maakt deel uit van de vestingwerken in Den Helder. Voor het circa 268.000 m2 metende gebied hebben wij het concept Strategie en Praktijk ontwikkeld om de verkoop van de locatie te stimuleren.

Het plan koppelt de unieke locaties en buitengebieden aan het DNA van Den Helder. Organisaties die voor een strategische uitdaging staan, worden in theorie en praktijk gecoacht. Meerdere pilots hebben het succes van het concept aangetoond; momenteel wordt het bedrijfsmatig geïmplementeerd op de locatie en worden de ontwikkelmogelijkheden op bouwkundig en stedenbouwkundig gebied in beeld gebracht.

We richtten een volwaardige organisatie op die in staat is strategie- of organisatiegerelateerde coachingtrajecten te werven en te faciliteren, en die kan uitgroeien tot een toonaangevend aanbieder van all-in-trajecten op het gebied van strategie & praktijk.

Daarnaast zijn we druk doende een netwerk van coaches op te bouwen en de praktijktrajecten verder uit te werken, in nauwe samenwerking met alle partners in en rondom Den Helder. Het leveranciersnetwerk (in en rondom Den Helder) wordt verder uitgebouwd.

2015 – heden